Personale
Jane

Konstitueret forstander

Tlf.: 22 18 65 27

Mail: jp@idaa.dk

Underviser og  vejleder.

Professionsbachelor i pædagogik med speciale i sundhed, krop og bevægelse. 

Psykoterapeut fra Psykoterapeutisk institut i Aarhus.

Jane er optaget af fællesskabet og dét at være en del heraf. At være betydningsfuld for nogle er, som jeg ser det, en grundlæggende motivations-faktor til noget så stort som selvopretholdelsen. Legen, dens væsen, frirum og tilbud om flowoplevelser, kreativitet og innovation er en stor del af dagligdagen på IDA. Den bidrager til sjov og spas, men også til frustrationer, der gennem dialog, giver anledning til udvikling og læring. Engelbrecht skriver om legen:

”legen frigør og forener, uanset hvad du mener. Legen fordriver det døde og dvaske, legen opliver og gør os så raske.”

Leg for livet, måske lyder det barnligt – men i mine øjne bliver man gammel, når man holder op med at lege, så lad os udvikle noget sjovt, lærerigt, fedt og legende sammen.

Anders

Lærer

Tlf. 22 18 65 29

Mail: ar@idaa.dk

 

Underviser, vejleder og kontaktlærer.

Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i ernæring og fysisk aktivitet, VIAUC, samt bach. scient i Idræt, AU.

Anders bakker fuldt ud op om gode gamle Victor Borge, som slog fast, at ”smilet er den korteste afstand mellem to mennesker”. Idræt er for Anders lig med glæde og en mulighed for at lege hele livet. Det bør helt klart være forbundet med glæde og gode oplevelser at bevæge sig, men man skal søge det for at få det, ligesom man skal turde investere i fællesskabet for at få udbyttet af fællesskabet.

"Giv mig en bold og jeg smadrer dig”

Ole

Lærer

Tlf.: 22 18 65 31

Mail: osm@idaa.dk

 

Underviser, vejleder og kontaktlærer.

 

Cand. scient. i idræt og historie. Desuden fysiurgisk massør.

Ole har gennem hele livet dyrket meget sport. Jeg nyder den glæde, velvære, spænding, samt fællesskaber og venskaber idrætten har givet og stadig giver mig. På IDA har jeg fået min hobby som arbejde og hvem ønsker ikke det. Som mennesket findes idrætten i mange nuancer og hver enkelt disciplin kan noget for sig. Derfor tænker jeg det er fedt, at vi på IDA, har mulighed for at tilbyde et bredspektret udvalg af idrætsgrene og motionsformer.

 

 

Kettlebellinstruktør

Ole er i øvrigt tidligere danmarksmester i volleyball

Charlotte

Lærer

Tlf. 22 18 65 35

Mail: cj@idaa.dk

Underviser på KUU Mad og sundhed.

 

Charlotte er uddannet professionsbachelor i Ernæring og sundhed, VIAUC, samt Cand.scient. i Idræt og sundhed, SDU.

 

Hun har tidligere været højskolelærer på Ungdomshøjskolen ved Ribe og underviser på Ernæring og sundhedsuddannelsen, VIA University College.  Desuden uddannet fitnessinstruktør og boksetræningsinstruktør.

Charlotte er optaget af sundhedsbegrebet – for hvad er sundhed egentlig? Som den tyske filosof Schopenhauer siger: Sundhed er ikke alt, men uden sundhed er alt intet. For Charlotte kan sundhed være mange ting, herunder idræt, fællesskab, mad og smagsoplevelser – alt sammen noget, man finder på IDA. Charlotte er en ægte madnørd, der er vild med at lave mad og eksperimentere med nye retter i køkkenet. Desuden er hun vild med boksning, snowboarding og skiløb.

billede.jpg
Anne

Sekretær

Tlf. 86 16 59 77

Mail: anne@daa.dk

 

Anne har arbejdet på IDA siden 1994.

 

Arbejdsopgaver:  bogholderi, lokalebooking, telefonpasning, diverse administrationsopgaver og  ”Skolens blæksprutte.

Billede Randi.jpg

Randi

Vejleder og underviser

Tlf. 22 18 65 28

Mail: RN@idaa.dk

Randi er skolens uddannelses- og praktikvejleder.

Randi er pt. på barsel.