Personale
Anders

Lærer

 

Underviser, vejleder og kontaktlærer.

Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i ernæring og fysisk aktivitet, VIAUC, samt bach. scient i Idræt, AU.

Anders bakker fuldt ud op om gode gamle Victor Borge, som slog fast, at ”smilet er den korteste afstand mellem to mennesker”. Idræt er for Anders lig med glæde og en mulighed for at lege hele livet. Det bør helt klart være forbundet med glæde og gode oplevelser at bevæge sig, men man skal søge det for at få det, ligesom man skal turde investere i fællesskabet for at få udbyttet af fællesskabet.

"Giv mig en bold og jeg smadrer dig”

Anne

Sekretær

 

Anne har arbejdet på IDA siden 1994.

 

Arbejdsopgaver:  bogholderi, lokalebooking, telefonpasning, diverse administrationsopgaver og  ”Skolens blæksprutte”

 

Ole

Lærer

 

Underviser, vejleder og kontaktlærer.

 

Cand. scient. i idræt og historie. Desuden fysiurgisk massør.

Ole har gennem hele livet dyrket meget sport. Jeg nyder den glæde, velvære, spænding, samt fællesskaber og venskaber idrætten har givet og stadig giver mig. På IDA har jeg fået min hobby som arbejde og hvem ønsker ikke det. Som mennesket findes idrætten i mange nuancer og hver enkelt disciplin kan noget for sig. Derfor tænker jeg det er fedt, at vi på IDA, har mulighed for at tilbyde et bredspektret udvalg af idrætsgrene og motionsformer.

 

 

Kettlebellinstruktør

Ole er i øvrigt tidligere danmarksmester i volleyball

Jesper

Forstander

 

Jesper har siden 2003 arbejdet med mennesker med særlige behov, først i specialskoleverdenen og siden i Dansk Flygtningehjælp. Gennem en stor forståelse og gennemgribende anderkendende tilgang opnår han hurtigt stærke relationer, som han kan bygge sit professionelle virke på.

Jesper har systemisk lederuddannelse og sætter en ære i at bevare sin nysgerrighed, og insisterer på at være vigtig for de mennesker han omgiver sig med - privat såvel som professionelt. 

Jesper snakker meget og meget gerne. Han er god til at få nye ideer, og har altid en løsningsorienteret tilgang.

Jane

Lærer

 

Underviser, vejleder og kontaktlærer.

 

Jeg er optaget af fællesskabet og betydningen af at være en del af noget - noget der er større end én selv. At være betydningsfuld for nogle er, som jeg ser det, en grundlæggende motivationsfaktor til noget så stort som selvopretholdelsen.

Legen, dens væsen, frirum og tilbud om flowoplevelser, kreativitet og innovation er en stor del af dagligdagen på IDA. Den bidrager til en masse sjov og spas, men også til frustrationer, der i sig selv, og gennem dialog, giver anledning til udvikling og læring. Engelbrecht skriver i et vers om legen:

”legen frigør og forener - uanset hvad du mener. Legen fordriver det døde og dvaske, legen opliver og gør os så raske.”

Legen kan se ud på mange måder, og måske lyder det barnligt – men i mine øjne bliver man gammel, når man holder op med at lege, så lad os udvikle noget sjovt, lærerigt, fedt og legende sammen. J

Randi

Vejleder og underviser

Randi er skolens nye uddannelses- og praktikvejleder.

Randi har været på barsel, og er netop vendt tilbage for fuld styrke. 

Signe

Lærer/underviser

 

Underviser på IDA og KUU mad og sundhed.

 

Uddannet pædagog og har en professionsbachelor i ernæring og sundhed, VIAUC, samt Cand.pæd. i generel pædagogik, AU.

 

Jeg er optaget af den betydning, ét socialt fællesskab kan have for andre fællesskaber. Det er for mig spændende at se hvordan ét fællesskab kan udvikle den enkeltes kompetencer, ved at viden og erfaring overføres fra et fællesskab til et andet. Når vi eksempelvis overfører positive erfaringer med at danne venskaber, eller være en del af et fællesskab, - hvilket fællesskabet på IDA giver mulighed for.


Desuden er de sociale relationer mellem mennesker interessante, da det for mig er en meget vigtig del af vores sundhed og trivsel. Samtidigt finder jeg stor glæde ved at formidle viden om mad og sundhed. Jeg elsker at lave mad, eksperimentere i køkkenet og skabe madglæde. Derudover er jeg vild med yoga.

Lærer

Underviser på KUU Mad og sundhed.

 

Charlotte er uddannet professionsbachelor i Ernæring og sundhed, VIAUC, samt Cand.scient. i Idræt og sundhed, SDU.

 

Hun har tidligere været højskolelærer på Ungdomshøjskolen ved Ribe og underviser på Ernæring og sundhedsuddannelsen, VIA University College.  Desuden uddannet fitnessinstruktør og boksetræningsinstruktør.

Charlotte er optaget af sundhedsbegrebet – for hvad er sundhed egentlig? Som den tyske filosof Schopenhauer siger: Sundhed er ikke alt, men uden sundhed er alt intet. For Charlotte kan sundhed være mange ting, herunder idræt, fællesskab, mad og smagsoplevelser – alt sammen noget, man finder på IDA. Charlotte er en ægte madnørd, der er vild med at lave mad og eksperimentere med nye retter i køkkenet. Desuden er hun vild med boksning, snowboarding og skiløb.

Charlotte

Idrætsdaghøjskolen IDA - Gøteborg Allé 15, 8200 Aarhus N - Tlf. 86165977 - Mail: info@idaa.dk - cvr: 15617683